Qiwi webdesign en webontwikkeling te Dendermonde

Portfolio

@1place

Screenshot van de website voor @1place

@1place is een bedrijf gespecialiseerd in totaalrenovatie. Qiwi ontwikkelde voor hen deze nieuwe website, op basis van een ontwerp door Mathildestudios.

Geleverde diensten

VKM

Screenshot van de website voor VKM

VKM is een HVAC-installatiebedrijf uit Mol. Qiwi ontwikkelde voor hen deze nieuwe website, op basis van een ontwerp door Mathildestudios.

Geleverde diensten

TASEF

Screenshot van de website voor TASEF

TASEF bvba is gespecialiseerd in het vervaardigen en slijpen van industriële messen, het ontwerpen van cirkelzagen met hardmetaal en CNC-freeswerken. Qiwi ontwikkelde voor hen deze website. Ontwerp door Ad Eggermont.

Geleverde diensten

Jozef Dauwe

Screenshot van de website voor Jozef Dauwe

Gedeputeerde van de provincie Oost Vlaanderen, Jozef Dauwe, liet door Qiwi zijn eerste website ontwikkelen. Ontwerp door Joachim Van Hove.

Geleverde diensten

KV Express

Screenshot van de website voor KV Express

Sneltransporten KV Express staat klaar voor al uw nationale en internationale zendingen, en dit 24/24u en 7 dagen per week. Qiwi ontwikkelde voor hen deze website. Ontwerp door Mathildestudios.

Geleverde diensten

ProXML

Screenshot van de website voor ProXML

ProXML is het bedrijf van Paul Hermans, een specialist op het gebied van XML en Linked Data. Qiwi ontwikkelde voor hen de templates die aan de basis liggen van deze website, op basis van een ontwerp door Joachim Van Hove.

Geleverde diensten

Axma Safety

Screenshot van de website voor Axma Safety

Axma Safety biedt een brede waaier van veiligheidsproducten aan. Qiwi ontwikkelde voor hen deze website. Ontwerp door Joachim Van Hove.

Geleverde diensten

Optiek Ockerman

Screenshot van de website voor Optiek Ockerman

Optiek Ockerman is uw specialist in Dendermonde voor brilmonturen, brillenglazen, contactlenzen en optische hulpmiddelen. Wij ontwikkelden voor hen deze nieuwe website. Ontwerp door Joachim Van Hove.

Geleverde diensten

Gerechtsdeurwaarder Van Damme

Screenshot van de website voor Gerechtsdeurwaarder Van Damme

Gerechtsdeurwaarder Hendrik Van Damme te Zele is gespecialiseerd in faillissementen, openbare verkopen en veilingen. Sinds Qiwi z’n website vernieuwde, kan hij de inhoud eenvoudig zelf beheren via QMS.

Geleverde diensten

Toykyo Kids

Screenshot van de website voor Toykyo Kids

Toykyo Kids is de naam van Toykyo’s kledingcollectie voor kinderen tot 12 jaar. Op basis van een aangeleverd ontwerp ontwikkelden wij deze site, inclusief webshop.

Geleverde diensten

AD Delhaize Lebbeke

Screenshot van de website voor AD Delhaize Lebbeke

AD Delhaize Lebbeke is een toonaangevende zelfstandige supermarkt in hartje Lebbeke. Qiwi ontwikkelde voor hen deze website, op basis van een ontwerp van Joachim Van Hove.

Geleverde diensten

Studio Edelweiss

Screenshot van de website voor Studio Edelweiss

Studio Edelweiss bestaat uit fotografen Jan Matthys en Mich Van Den Berghe. Hun specialiteit is people-photography: complexe theatrale scenes, portretfotografie en reportage. Op basis van een design door Annelies Vercaigne ontwikkelden wij deze website voor hen.

Geleverde diensten

V.O.C. Rozenweelde

Screenshot van de website voor V.O.C. Rozenweelde

V.O.C. Rozenweelde biedt opvang en begeleiding aan minderjarigen met een beperking. Het design van hun website werd verzorgd door Niels De Maerteleire. Wij ontwikkelden deze website in samenwerking met Ad Eggermont.

Geleverde diensten

Taarten Vekeman

Screenshot van de website voor Taarten Vekeman

Het geslacht der Vekemans voorziet sedert 1859 in al uw patisserie-gerelateerde noden. Tere ere van het 150-jarige bestaan van hun bakkerij, ontwikkelden wij deze website op basis van een ontwerp van Joachim Van Hove.

Geleverde diensten

Amiloen

Screenshot van de website voor Amiloen

Amiloen is een muziekgroep uit de omgeving van Dendermonde. Qiwi ontwikkelde deze site om het grote publiek op eenvoudige wijze op de hoogte te houden van hun toekomstige optredens. Ontwerp door Joachim Van Hove.

Geleverde diensten

Toykyo

Screenshot van de website voor Toykyo

Toykyo is een creatief agentschap dat enkele zeer getalenteerde grafische ontwerpers en illustratoren herbergt. Op basis van een aangeleverd ontwerp, ontwikkelde Qiwi deze website ter vervanging van hun oude Flash-site. Door gebruik van QMS beheren ze voortaan zelf op efficiënte wijze de inhoud.

Geleverde diensten

Apotheek Goethals – Debrabandere

Screenshot van de website voor Apotheek Goethals – Debrabandere

Lieven en Patricia Goethals – Debrabandere baten twee apotheken uit in de regio Dendermonde. Via deze site, met onder meer een op maat gemaakt bestelformulier voor medicatie, willen zij hun klanten een nóg betere service bieden. Ontwerp door Joachim Van Hove.

Geleverde diensten