Qiwi webdesign en webontwikkeling te Dendermonde

Qiwi @ Fronteers

Op 11 en 12 september 2008 vond het jaarlijkse Fronteers-congres plaats in Pakhuis De Zwijger te Amsterdam. Ook het Qiwi-team was aanwezig. De verschillende gekende sprekers, waaronder Dean Edwards, Stuart Langridge, Chris Heilmann en Bert Bos bezorgden ons een aangename een vooral leerrijke tweedaagse. Een overzicht van alle sessies en panels is te vinden op de website van Fronteers. Hieronder volgt een korte oplijsting van de door ons bijgewoonde sessies.

Donderdag 11 september

Vrijdag 12 september

In onze Flickrset vindt u een fotoverslag terug.

Reacties

1 Krijn Hoetmer op 01-11-2008 om 22:52 uur:
Volgend jaar weer!
2 Pixel op 08-11-2008 om 17:27 uur:
Ik wist niet eens dat er een vakvereniging was. Volgend jaar beter.

Plaats reactie op “Qiwi @ Fronteers”

Plaats reactie

Alle velden zijn vereist.