Qiwi webdesign en webontwikkeling te Dendermonde

Toykyo & Amiloen

Zoals menigeen onder jullie wellicht al gemerkt hebben, hebben wij de afgelopen weken maar liefst twee websites toegevoegd aan ons portfolio.

Enerzijds is er de website van het creatieve bureau Toykyo uit het Gentse. Het ontwerp werd aangeleverd door Toykyo en door ons omgezet naar een werkende website. Aan de hand van het geïntegreerde CMS van Qontent kunnen de medewerkers van Toykyo zelf op eenvoudige wijze inhoud toevoegen. Voor zowel de productions- als de studio-pagina maken we gebruik van een aangepaste versie van de Cycle-plugin voor jQuery.

Screenshot van de website voor Toykyo

Anderzijds is er de muziekgroep Amiloen, waarvan de website voor 100% een Qiwi-productie is; zowel ontwerp als codering werd door ons verzorgd. De gebruikte foto’s (gemaakt door Jolien Van Hove) zijn op speelse wijze geïntegreerd in de header van de website. Op de agenda-pagina maken we gebruik van de Google Maps API om de adressen te visualiseren op een kaart.

Screenshot van de website voor Amiloen

Reacties

1 Sabed Leepski op 10-02-2009 om 23:23 uur:
Kijk, bands zonder drummer, zo mag ik het zien ;-)
(eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat we gewoon nooit een geschikte drummer hebben kunnen vinden en dat we ermee hebben leren leven)


Hoeveel betaald Krijn eigenlijk voor al die linkjes?
2 Sander Aarts op 10-02-2009 om 23:25 uur:
eh... "betaalt" natuurlijk
3 Krijn Hoetmer op 21-02-2009 om 18:37 uur:
Ja, hoeveel betaal ik eigenlijk voor al die linkjes? :)
4 konami code LOL op 04-07-2013 om 16:28 uur:
up,up,down,down,left,right,left,right,b,a probeer maar. hint: haai

Plaats reactie op “Toykyo & Amiloen”

Plaats reactie

Alle velden zijn vereist.