Qiwi webdesign en webontwikkeling te Dendermonde

Qiwi is AnySurfer Certified partner

Qiwi staat garant voor gebruiksvriendelijke, snelle, kortom kwalitatieve websites. Hierbij dragen we ook toegankelijkheid (accessibility) hoog in het vaandel. Vanaf deze maand is Qiwi bovendien een officiële AnySurfer Certified partner.

AnySurfer is een Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Websites met het label zijn voor iedereen bruikbaar — ook voor slechtzienden, blinden, kleurenblinden, ouderen, en wie een auditieve of motorische handicap heeft. Daarnaast zijn toegankelijke websites over het algemeen beter geschikt voor kleine beeldschermen, zoals dat van een gsm of smartphone, en zijn ze bruikbaar in iedere webbrowser. Ten slotte scoren ze beter in de resultaten van zoekmachines.

Om het AnySurferlabel te behalen moet een website voldoen aan de zogenaamde AnySurfer Checklist 2.0. Vervolgens voert AnySurfer een audit uit waarbij de verschillende ijkpunten systematisch worden gecontroleerd. Pas wanneer er aan alle voorwaarden is voldaan, wordt het kwaliteitslabel toegekend. Je hebt misschien al gemerkt dat onze eigen website het AnySurferlabel draagt.

Nu Qiwi een AnySurfer Certified partner is, kunnen we een korter en dus goedkoper labelingstraject aanbieden aan klanten die het AnySurferlabel wensen te behalen voor hun website. Verder is het een mooie erkenning van ons werk, en blijven we bij Qiwi toegankelijke en kwaliteitsvolle websites bouwen, zoals we dat gewend zijn.

Reacties

1 Gina Verhelst op 10-05-2011 om 11:46 uur:
Het is een fijne vaststelling dat jullie als webdesigners aandacht hebben voor àlle bezoekers!
2 Peter op 18-07-2011 om 17:12 uur:
Dit is een vaak vergeten punt op vele websites! Welk is de meerprijs van zulk een certificering voor een website? En kan dit ook toegepast worden op bestaande sites?
3 Mathias op 19-07-2011 om 10:35 uur:
Dit kan uiteraard toegepast worden op bestaande sites. Voor prijsinformatie kan u terecht op de AnySurfer-website (via bovenstaande links).
4 Nicky op 01-08-2011 om 17:28 uur:
Dit staat ook op ons lijstje 'to do' maar het is nog geen doel op zich voorlopig. Zeker als je het 'gepaste' clienteel hebt is dit zeker een pluspunt. Waren er punten waar je van zegt, waarom deden we het al niet langer zo...?

Plaats reactie op “Qiwi is AnySurfer Certified partner”

Plaats reactie

Alle velden zijn vereist.