Qiwi webdesign en webontwikkeling te Dendermonde

Links

Kiwibes

Vanaf volgende week ligt een nieuw soort kiwi in de Belgische winkels. Het betreft de kiwibes, afkomstig van Vlaamse bodem.

De bes, die de grootte heeft van een druif, heeft een gladde schil en smaakt net als een gewone kiwi. Er zijn allerlei voordelen verbonden aan deze nieuwe vruchten. Zo mag ze ongeschild gegeten worden en bevat ze ongeveer 1,4 keer meer polyfenolen dan een gewone kiwi. Polyfenolen werken ontstekingsremmend en zouden een remmende werking hebben bij het voorkomen van kanker. Voor een bakje bessen van 125 gram tel je algauw 2,5 euro neer.

Momenteel behoort het kweken van kiwibessen nog niet tot ons dienstenpakket. We steken alvast de handen uit de mouwen om dit proberen waar te maken ;-)

Een videofragment uit het één-journaal is hier te vinden.

Kiwibes vanaf volgende week in de winkel.

Artwork

Sinds een meeting in het kader van een schoolopdracht ziet het Qiwi-whiteboard er iets fraaier uit. Medestudenten Ad Eggermont en Filip Desmedt lieten er namelijk een artwork achter in ietwat psychedelische stijl.

Tekening door Ad Eggermont en Filip Desmedt

Sinds kort staat in de gekende Boomerang-displays ook een kaartje dat ontworpen is door Ad. Het resultaat ziet er als volgt uit:

Boomerangkaartje door Ad Eggermont

Op zijn website kan u meer van dit fraais bewonderen.