Qiwi webdesign en webontwikkeling te Dendermonde

Diensten

Qiwi bouwt kwalitatieve websites op basis van webstandaarden vastgelegd door het W3C. We houden rekening met snelheid, toegankelijkheid, algemeen gebruiksgemak en visuele aantrekkelijkheid. Op deze pagina vindt u een lijst van de diensten die wij aanbieden om tot zo’n site te komen.

Design

Bij Qiwi kan u terecht voor een design dat aan al uw wensen voldoet. Wij maken voor u een passend site-ontwerp, zo nodig aansluitend bij uw bestaande huisstijl en/of logo. Ook het uitwerken van een — al dan niet digitaal — aangeleverd ontwerp behoort tot de mogelijkheden.

Webontwikkeling

Eens het ontwerp voorhanden is, dient dit te worden omgezet naar code alvorens er sprake kan zijn van een website. Deze technische bewerking behoort uiteraard ook tot ons dienstenpakket.

Domeinnaam

Het hele www hangt aan elkaar met domeinnamen. Heeft u ook graag uw eigen domeinnaam (.be, .com, .org of andere)? Wij regelen het graag voor u!

Hosting

Teneinde uw site online beschikbaar te maken, is het noodzakelijk de bestanden op een webserver te plaatsen. Onze hosting wordt verzorgd door Qontent.

Zoekmachineoptimalisatie (SEO)

Het is van vitaal belang dat uw site vlot gevonden wordt door geïnteresseerde gebruikers. Hiervoor is het noodzakelijk om zoekmachineoptimalisatie (in het Engels “search engine optimalisation” oftewel SEO) toe te passen. SEO omvat het optimaliseren van de code van uw website, met de bedoeling deze een zo hoog mogelijke positie te bezorgen in zoekmachines.

Het spreekt uiteraard voor zich dat alle websites die we bij Qiwi afleveren geoptimaliseerd zijn. We kunnen eveneens aan uw bestaande site de nodige aanpassingen voor optimalisatie verrichten.

Performantie-optimalisatie (WPO)

Mensen zijn van nature uit ongeduldig en houden niet van wachten. Dit geldt ook online. Bezoekers haken af als een website traag laadt, en komen niet meer terug. WPO (Web Performance Optimalization) omvat het aanpassen van de code van uw website, met de bedoeling deze sneller te laten inladen en functioneren.

Het spreekt uiteraard voor zich dat alle websites die we bij Qiwi afleveren geoptimaliseerd zijn. We kunnen eveneens aan uw bestaande site de nodige aanpassingen voor optimalisatie verrichten.

Content Management System (CMS)

Dankzij een CMS (Content Management System) is het zelfs zonder technische kennis van zaken mogelijk om zelf de inhoud van uw website aan te passen. Via een online toepassing wijzigt u in een handomdraai de gegevens op uw website. Bij Qiwi maken we gebruik van het CMS van Qontent.

Fotografie

Met goed beeldmateriaal wordt uw site een stuk aantrekkelijker. Beschikt u niet over de nodige foto’s om uw website op te smukken, verzorgen wij dit met plezier voor u.